Μπάσκετ

Επίσημο το «διαζύγιο» με τον Ράντονιτς - Ανακοινώθηκε ο Σερέλης [vid]

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 - 19:43

Οι «πράσινοι» επισημοποίησαν τη λύση της συνεργασίας με τον Μαυροβούνιο προπονητή, αλλά και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας με τον Έλληνα κόουτς.

Επίσημο το «διαζύγιο» με τον Ράντονιτς - Ανακοινώθηκε ο Σερέλης [vid]

Από χθες το απόγευμα, αλλά και το πρωί της Τρίτης ήταν γνωστές οι εξελίξεις στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Δηλαδή η αποχώρηση του Ντέγιαν Ράντονιτς και η συμφωνία με τον Χρήστο Σερέλη.

Σε ό,τι αφορά τον πρώην, πια, τεχνικό του Παναθηναϊκού, η αποχώρησή του έγινε γνωστή με μια λιτή ανακοίνωση. Είχε, βέβαια, προηγηθεί η χθεσινή συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας τους. Με τον Μαυροβούνιο να λαμβάνει όλα τα χρήματα του συμβολαίου του για τη φετινή σεζόν, αλλά και το 50% για την επόμενη περίοδο.

Με την ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ να αναφέρει: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Ντέγιαν Ράντονιτς και του εύχεται καλή συνέχεια στη ζωή και την καριέρα του»

.

Επίσης, σήμερα το απόγευμα επισημοποιήθηκε και η συμφωνία με τον Σερέλη ως το φινάλε της σεζόν. Ο πρώην προπονητής του Λαυρίου θα έχει συνεργάτη του, τον Βασίλη Σίμτσακ.

Ακόμη, ο γυμναστής του Ιωνικού, Αλέξανδρος Σταμούλης, θα προστεθεί στο επιτελείο των «πράσινων». Με τον νέο προπονητή να κάνει ντεμπούτο στο εκτός έδρας ματς με την Αρμάνι Μιλάνο για την Euroleague.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού τονίζει μεταξύ άλλων πώς «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την πρόσληψη του Χρήστου Σερέλη, ο οποίος θα καθοδηγήσει την ομάδα μας στο προσεχές παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο. Στο προπονητικό μας επιτελείο επέστρεψε ο Βασίλης Σίμτσακ..».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr