Μπάσκετ

Γκουντάιτις και Μποχωρίδης δεν πάνε Μιλάνο [vid]

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 - 21:57

Δύο σημαντικές απουσίες θα έχουν οι «πράσινοι» στο ντεμπούτο του Χρήστου Σερέλη στον πάγκο τους.

Γκουντάιτις και Μποχωρίδης δεν πάνε Μιλάνο [vid]

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, μια νέα εποχή ξεκίνησε από σήμερα για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» επισημοποίησαν την αποχώρηση του Ντέγιαν Ράντονιτς. Όπως και το γεγονός ότι την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» ανέλαβε ο Χρήστος Σερέλης. Αλλά ο Έλληνας προπονητής του ΠΑΟ καλείται να βρει λύσεις για τις δύο σημαντικές απουσίες που θα έχει στο ντεμπούτο του. Η μία, ειδικότερα, θα χρειαστεί πολλές εσωτερικές αλλαγές για να καλυφθεί!

Ο νέος κόουτς του Παναθηναϊκού που έκανε την πρώτη του προπόνηση, θα στερηθεί τις υπηρεσίες αρκετών παικτών του. Καταρχάς, δεν θα ταξιδέψουν στο Μιλάνο τόσο ο Αρτούρας Γκουντάιτις όσο και ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Ο μεν Λιθουανός σέντερ έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα. Ο δε Έλληνας γκαρντ ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα που υπέστη στον ημιτελικό του Final-8, του κυπέλλου, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Επιπλέον, εκτός είναι και οι νεαροί Λευτέρης Μαντζούκας και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης που ενσωματώθηκαν στην αποστολή της εθνικής Ελλάδας. Αμφότεροι θα δώσουν το «παρών» στα προσεχή ματς στα «παράθυρα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023.Κατά συνέπεια, η αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο για την Ιταλία θα έχει αρκετές απουσίες. Αντίθετα, κανονικά υπολογίζεται ο Τόμας που έλλειψε από τις αναμετρήσεις στην Κρήτη, για το κύπελλο Ελλάδας, διότι δεν μπορούσε να δηλωθεί από τους «πράσινους» ελέω Άντριους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr