Μπάσκετ

Ο Λιμνιάτης στον πάγκο του Λαυρίου [vid]

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 - 22:49

Ο 52χρονος Έλληνας αποτελεί τον διάδοχο του Χρήστου Σερέλη, στην ομάδα της Λαυρεωτικής

Ο Λιμνιάτης στον πάγκο του Λαυρίου [vid]

Εδώ και λίγες ώρες έχει γίνει γνωστό πώς ο Χρήστος Σερέλης είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, ένα εξίσου σημαντικό θέμα ήταν αυτό του αντικαταστάτη του, στον πάγκο της ομάδας του Λαυρίου. Τελικά, αυτός βρέθηκε. Πρόκειται για τον Γιώργο Λιμνιάτη.

Ο Έλληνας προπονητής, ωστόσο, θα πιάσει επίσημα δουλειά σε λίγες ημέρες. Κι αυτό διότι είναι στο τεχνικό επιτελεί της εθνικής Γεωργίας, στο πλευρό του Ηλία Ζούρου. Κάτι που σημαίνει πώς τις προσεχείς ημέρες έχει υποχρεώσεις για τα «παράθυρα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Όμως, οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και θα συνεργαστούν.

Την επόμενη εβδομάδα, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την ομάδα της Γεωργίας, ο Λιμνιάτης θα γυρίσει στην Ελλάδα και θα πιάσει δουλειά. Με τον 52χρονο προπονητή να έχει δύσκολο έργο. Διαδέχεται τον Χρήστο Σερέλη σε μια περίοδο που το Λαύριο έχει ανεβάσει στροφές. Μιας και έφτασε σε ρεκόρ 3-12 μετά τη νίκη με την ΑΕΚ και θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις του, για την παραμονή στην Basket League.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr