Μπάσκετ

Το 32ο εισιτήριο του Μουντομπάσκετ στη Σερβία [vid]

Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 - 23:32

Οι Σέρβοι νίκησαν 101-83 την Μεγάλη Βρετανία στο Βελιγράδι και θα δώσουν το «παρών» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

Το 32ο εισιτήριο του Μουντομπάσκετ στη Σερβία [vid]

Τέλος καλό, όλα καλά για τους Σέρβους. Μιας και το φινάλε της βραδιάς τους βρήκε να πανηγυρίζουν. Καθώς νίκησαν 101-83 στο Βελιγράδι την Μεγάλη Βρετανία. Έτσι πήραν το τελευταίο εισιτήριο της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023. Χάρη στις προσθήκες της τελευταίας στιγμής. Καθώς ενισχύθηκαν με αρκετούς παίκτες που αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα και έδωσαν το «παρών» στο καθοριστικό ματς.

Το ματς είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Τουλάχιστον για σχεδόν 23' οι Βρετανοί έβαλαν δύσκολα στη Σερβία. Με τη διαφορά να είναι στον πόντο. Όμως σε εκείνο το σημείο η ομάδα του Πέσιτς ανέβασε στροφές. «Έκτισε» διψήφιες διαφορές και δεν ξανακοίταξε πίσω. Οι Άγγλοι δεν είχαν τρόπο αντίδρασης και το ματς πήρε το δρόμο του. Με την Σερβία να φτάνει στη νίκη τελικά με κορυφαίους τους Αβράμοβιτς (20π.), Μίτροβιτς (15π.), Ντόμπριτς (14π.), Γκούντουριτς (13.) και Πετρούσεφ (12π.).

Τα δεκάλεπτα: 28-20, 46-41, 74-60, 101-83.

Εάν πατήσετε ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τα στατιστικά του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr