Μπάσκετ

Οι Ρώσοι στέλνουν Πασκουάλ στη Μαδρίτη

Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2023 - 21:11

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας ο προπονητής της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έχει δώσει τα… χέρια με την Ρεάλ.

Οι Ρώσοι στέλνουν Πασκουάλ στη Μαδρίτη

Αλλαγή στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, τη νέα σεζόν, προβλέπουν τα ΜΜΕ στη Ρωσία. Πιο συγκεκριμένα, βάσει των ρεπορτάζ τους, ο Τσάβι Πασκουάλ θα αφήσει την Αγία Πετρούπολη για να επαναπατριστεί για λογαριασμό των «merengues». Όλα αυτά αποτελούν συνέχεια των ισπανικών δημοσιευμάτων για τον πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα και του Παναθηναϊκού και την ομάδα της Μαδρίτης.

Το ρωσικό Μέσο «RIA» αναφέρει πώς υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον Ισπανό προπονητή και την Ρεάλ Μαδρίτης. Με τον Πασκουάλ να διαδέχεται τον Τσους Ματέο στον πάγκο της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας. Σημειώνεται, ακόμη, πώς το επόμενο… βήμα είναι να «πέσουν» οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όμως, ένα θέμα που δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι το πώς θα αποχωρήσει ο Τσάβι Πασκουάλ από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Μιας και έχει συμβόλαιο που έχει με τη ρωσική ομάδα είναι ως και το φινάλε της επόμενης περιόδου, δηλαδή της σεζόν 2023/24. Αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει να βρεθεί η φόρμουλα για να αποχωρήσει ο Ισπανός από την Αγία Πετρούπολη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr