Μπάσκετ

Η Μπολόνια δεν εγκαταλείπει την «μάχη» των play off [vid]

Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023 - 21:40

Η Βίρτους νίκησε 96-74 την Άλμπα στο Βερολίνο και διατήρησε τις ελπίδες της για να βρεθεί στην 8άδα της Euroleague.

Η Μπολόνια δεν εγκαταλείπει την «μάχη» των play off [vid]

Μια πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η Βίρτους μέσα στο Βερολίνο. Η ομάδα της Μπολόνια επικράτησε 96-74 και διατήρησε τις ελπίδες της για να περάσει στα play off της Euroleague. Ένα «διπλό» που φέρει τις… υπογραφές των Τεόντοσιτς (21π., 6.ασ) και Γουίμς (22π.). Ο μοναδικός που διασώθηκε για την Άλμπα ήταν ο Σίκμα (11π., 6ρ., 6ασ., 3κλ.).

Αν και οι Γερμανοί μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν 6-0, η Μπολόνια σταδιακά επέβαλλε το ρυθμό της. Έτσι έφερε το ματς στα μέτρα της και έκλεισε το δεκάλεπτο με +8. Με επιθετική πολυφωνία, έλεγξε απολύτως το ματς. Το αποτέλεσμα ήταν να πάει στα αποδυτήρια με προβάδισμα 16 πόντων.

Συνεχίζοντας να ευστοχούν πίσω από τα 6,75μ. οι Ιταλοί έβαλαν από πολύ νωρίς τις βάσεις για να τελειώσουν το ματς. Ο Τεόντοσιτς συνέχισε να εκτελεί και η Βίρτους βρέθηκε στο +20. Κάτι που δεν άλλαξε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Το αποτέλεσμα ήταν η διαφορά να φτάσει στους 30 (93-63), με τους Βερολινέζους να την κατεβάζουν στο φινάλε στους 22.

Τα δεκάλεπτα: 14-22, 33-49, 59-77, 74-96.

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τα στατιστικά του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr