Μπάσκετ

Η Ρεάλ δεν την... πάτησε στον δεύτερο «εμφύλιο» [vid]

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 - 00:27

Το πάθημα της ήττα από την Μπασκόνια έγινε… μάθημα και οι Μαδριλένοι επικράτησαν 95-91 της Βαλένθια.

Η Ρεάλ δεν την... πάτησε στον δεύτερο «εμφύλιο» [vid]

Δεν είχαν περάσει καλά-καλά 48 ώρες από την εντός έδρας ήττα από την Μπασκόνια. Η Ρεάλ είχε τον έλεγχο στον δεύτερο «εμφύλιο» της εβδομάδας κόντρα στην Βαλένθια. Αλλά στο φινάλε οι «νυχτερίδες» πλησίασαν στον πόντο. Εκεί, όμως, οι «merengues» έδειξαν ψυχραιμία και πήραν τη νίκη με τον Ντεκ (18π.) να ξεχωρίζει, ενώ για τους φιλοξενούμενους καλύτερος ήταν ο Τζόουνς (19π.).

Η αναμέτρηση στη Μαδρίτη άρχισε με την Ρεάλ να κάνει σερί 8-0 και να προηγείται 16-12. Μια διαφορά που παρέμεινε ως το τέλος της πρώτης περιόδου. Στη δεύτερη, η ομάδα του Ματέο έκανε 6-0 για το +8, ενώ Ντεκ και Μούσα την οδήγησαν στο +12. Διάστημα που οι «νυχτερίδες» αντιμετώπισαν επιθετικό πρόβλημα. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι ομάδες είχαν εκατέρωθεν σερί.

Καταρχάς η Βαλένθια, στη συνέχεια η Ρεάλ. Οι γηπεδούχοι φάνηκαν να έχουν φέρει το ματς στα μέτρα τους, μιας και προηγήθηκαν με +9 στο τέταρτο δεκάλεπτο. Ωστόσο, οι «νυχτερίδες» επέστρεψαν και πλησίασε σε 83-82. Αλλά και σε 93-91 με τον Τζόουνς στα 15'. Αλλά ο Ντεκ με 2/2 βολές καθόρισε το ματς και χάρισε τη νίκη στους «merengues» που έφτασαν σε ρεκόρ 19-8.

Τα δεκάλεπτα: 24-20, 49-40, 71-65, 95-91.

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τα στατιστικά του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr