Μπάσκετ

Η Αρμάνι έραψε... κοστούμι στην Παρτιζάν [vid]

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 - 00:45

Η ιταλική ομάδα επικράτησε 76-62 των Σέρβων, έφτασε τις 12 νίκες και κάνει όνειρα για την είσοδο στα play off.

Η Αρμάνι έραψε... κοστούμι στην Παρτιζάν [vid]

Το Μιλάνο είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Euroleague. Οι Ιταλοί που έχουν ανακάμψει τελευταία, έφτασαν τις 6 σερί νίκες. Επικράτησαν 76-62 της Παρτιζάν και κάνουν ακόμη όνειρα για play off. Διότι έχουν και ένα ματς λιγότερο!

Η Παρτιζάν ήταν καλή στο πρώτο δεκάλεπτο. Μιας και κατάφερε να προηγηθεί με 9 πόντους, χάρη στο τρίποντο του Νάναλι (8-17). Όμως στη δεύτερη περίοδο οι παίκτες του Μεσίνα βρήκαν λύσεις. Έτσι γύρισαν το ματς και πήγαν με προβάδισμα στα αποδυτήρια, καθώς ο Μπάρον ήταν εύστοχος πίσω από τα 6,75μ.

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν συναρπαστικό και η «μάχη» ανάμεσα στις ομάδες του Μεσίνα και του Ομπράντοβιτς μεγάλη. Το προβάδισμα άλλαξε πολλές φορές, όμως, στο τέλος ο Νέιπιερ με τρίποντο διαμόρφωσε το σκορ στο 30'. Το σερί 11-0 που έκανε η ιταλική ομάδα ως το 33' (60-46) ουσιαστικά έκρινε το ματς. Έφερε τελικά τη νίκη για την Αρμάνι, που προηγήθηκε ακόμα και με +15 στο διάστημα αυτό.

Τα δεκάλεπτα: 13-19, 30-29, 49-46, 76-62.

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τα στατιστικά του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr