Μπάσκετ

Ο Μπέικον εκτός 12άδα του Παναθηναϊκού [vid]

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 - 20:44

Ο Χρήστος Σερέλης «έκοψε» τον Αμερικανό φόργουορντ από τους παίκτες που υπολογίζει για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Μπέικον εκτός 12άδα του Παναθηναϊκού [vid]

Μια απρόσμενη απουσία της τελευταίας ώρας για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν απόψε κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα χωρίς τον πρώτο σκόρερ τους. Μιας και ο Χρήστος Σερέλης «έκοψε» από την 12άδα τον Ντουέιν Μπέικον.

Κάτι που προκάλεσε ερωτηματικά. Καθώς ο Αμερικανός φόργουορντ δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού. Πρόκειται ξεκάθαρα για μια απόφαση του Χρήστου Σερέλη. Με τον Έλληνα προπονητή να «κόβει» τον παίκτη, πιθανότατα για κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα. Μιας και δεν φαίνεται να υπάρχει άλλη ουσιαστικά εξήγηση. Επίσης, εκτός πλάνων του είναι ξανά οι Αρτούρας Γκουντάιτις και Δημήτρης Αγραβάνης. Αντίθετα, διαθέσιμος είναι και πάλι ο Νέιτ Γουόλτερς.

Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Π. Καλαϊτζάκη, Γουόλτερς, Λι, Παπαγιάννη, Μποχωρίδη, Γουίλιαμς, Γ. Καλαϊτζάκη, Τόμας, Σαμοντούροβ, Πονίτκα, Γκριγκόνις και Μαντζούκα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr