Μπάσκετ

Ο Μπομπουά εξαιρετικά αμφίβολος κόντρα στη Ρεάλ

Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 - 22:29

Όλα δείχνουν πώς ο Γάλλος γκαρντ θα λείψει από το αυριανό, εξ αναβολής, ματς της Εφές με τους Μαδριλένους.

Ο Μπομπουά εξαιρετικά αμφίβολος κόντρα στη Ρεάλ

Ένα πολύ ενδιαφέρον ματς θα διεξαχθεί αύριο το απόγευμα στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί όπου η Εφές θα «φιλοξενήσει» τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η εξ αναβολής αναμέτρησης για την 24η αγωνιστική της Euroleague. Θυμίζουμε πώς το ματς είχε αναβληθεί λόγω του πένθους στην Τουρκία, μετά τον φονικό σεισμό του Φεβρουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, το αυριανό ματς έχει τον χαρακτήρα τελικού για την περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης. Αν ηττηθεί θα μείνει πάρα πολύ πίσω (σ.σ.: με ρεκόρ 13-15) σε ό,τι αφορά τη «μάχη» της εισόδου στα play off. Καθώς θα υπάρχουν τέσσερις ομάδες στο 15-13. Αντίθετα, αν νικήσει θα βρεθεί στο 50% και θα αναπτερώσει τις ελπίδες της, ούτε ώστε να περάσει στον επόμενο γύρο και την 8άδα της διοργάνωσης.

Ωστόσο, η ομάδα του Αταμάν είναι πολύ πιθανό να στερηθεί τις υπηρεσίες ενός από τα βασικά της «γρανάζια»! Ειδικότερα, τον Ροντρίγκ Μπομπουά. Ο Γάλλος γκαρντ είχε τραυματιστεί στο ματς της περασμένης εβδομάδας, με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Κωνσταντινούπολη. Όμως ακόμα δεν έχει αποθεραπευτεί, καθώς δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Κατά συνέπεια είναι πολύ δύσκολο να μην δώσει το «παρών».

Επιπλέον, αυτό ανάφερε και ο Εργκίν Αταμάν. Σχολιάζοντας πώς: «ο Μπομπουά είναι ακόμη τραυματίας. Θα είναι πολύ δύσκολο να παίξει στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης». Με την Εφές να έχει και την Πέμπτη εντός έδρας ματς, μιας και βάσει προγράμματος θα «φιλοξενήσει» την Παρτιζάν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr