Μπάσκετ

Η Παρτιζάν ανακοίνωσε sold out με τον Ολυμπιακό [vid]

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 - 22:22

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του ματς της ομάδας του Ομπράντοβιτς με τους «ερυθρόλευκους» (24/3, 21:00).

Η Παρτιζάν ανακοίνωσε sold out με τον Ολυμπιακό [vid]

Σε γεμάτη σάλα θα διεξαχθεί το ματς της Παρασκευής, ανάμεσα στην Παρτιζάν και τον Ολυμπιακό, στην «Stark Arena» του Βελιγραδίου. Όπως ανακοίνωσε η σερβική ομάδα, εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του ματς. Κάτι που σημαίνει πώς το sold out είναι γεγονός σε ένα ακόμη ματς της ομάδας του Ομπράντοβιτς.

Σχεδόν 20.000 Σέρβοι οπαδοί θα είναι στις εξέδρες του μεγάλου γηπέδου του Βελιγραδίου. Κάτι που σημαίνει πώς η αποστολή της ελληνικής ομάδας θα είναι ακόμη πιο δύσκολη. Εξάλλου η Παρτιζάν είναι σε εξαιρετική φόρμα, έχοντας σημειώσει σημαντικές νίκες τις τελευταίες αγωνιστικές στην Euroleague. Γεγονός που έχει βάλει την ομάδα του Ομπράντοβιτς δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης στα play off της διοργάνωσης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr