Μπάσκετ

BCL: Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ [vid]

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 - 23:27

Τενερίφη, Βόννη και Χαποέλ Ιερουσαλήμ είναι υποψήφιες για να βρεθούν στο δρόμο της Ένωσης.

BCL: Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ [vid]

Η ΑΕΚ ηττήθηκε την Τρίτη το βράδυ από την Ουνικάχα Μάλαγα στα Άνω Λιόσια. Έτσι κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον όμιλό της. Πλέον, έρχονται τα νοκ άουτ ματς για την 8άδα της διοργάνωσης. Με την Ένωση να μαθαίνει στις 24 Μαρτίου τους αντιπάλους της, καθώς τότε θα διεξαχθεί η κλήρωση.

Πιο συγκεκριμένα, τρεις ομάδες είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι των «κιτρινόμαυρων» στο BCL. Ειδικότερα πρόκειται για την Τενερίφη, την Βόννη και την Χαποέλ Ιερουσαλήμ. Η ΑΕΚ αντιμετώπισε τη γερμανική ομάδα στην πρώτη φάση των ομίλων. Σε αμφότερα τα ματς, η Ένωση ηττήθηκε από τη Βόννη.

Επιπλέον, το Περιστέρι αντιμετώπισε στον όμιλο την Τενερίφη. Με τις δύο ομάδες να μετρούν από μια νίκη, αμφότερες στην έδρα τους. Επίσης, η ομάδα από το Ισραήλ νίκησε απόψε, 71-63 το Στρασβούργο στη Γαλλία, αλλά φέτος δεν συνάντησε ελληνική ομάδα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr