Μπάσκετ

Με Λι το «τριφύλλι» κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 - 19:49

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι κανονικά στην 12άδα του Παναθηναϊκού για το αποψινό ματς με τους «blaugrana».

Με Λι το «τριφύλλι» κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Καλά τα νέα για τον Χρήστο Σερέλη σε ό,τι αφορά το αποψινό ματς του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα, για την 30ή αγωνιστική της Euroleague. Κι αυτό διότι τελικά ο Πάρις Λι είναι στην 12άδα. Άρα ο Αμερικανός γκαρντ θα είναι στη διάθεση του Έλληνα κόουτς κόντρα στους «blaugrana». Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του «τριφυλλιού».

Αντίθετα, αν και ήταν γνωστό και δεδομένο, ο τεχνικός των «πράσινων» δεν υπολογίζει απόψε σε δύο σημαντικές μονάδες. Αφενός τον Ντουέιν Μπέικον, αφετέρου τον Ματέους Πονίτκα. Ο Αμερικανός φόργουορντ υπέστη διάστρεμμα στο ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Πολωνός την περασμένη εβδομάδα κόντρα στη Βιλερμπάν, στη Γαλλία.

Πιο συγκεκριμένα, η 12άδα του Παναθηναϊκού για το ματς με την Μπαρτσελόνα αποτελείται από τους Π. Καλαϊτζάκς, Γουόλτερς, Λι, Παπαγιάννη, Μποχωρίδη, Γουίλιαμς, Αγραβάνη, Γ. Καλαϊτζάκη, Τόμας, Γκριγκόνις, Μαντζούκα και Γκουντάιτις.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr