Μπάσκετ

Η Αρμάνι δεν τα παρατά με τίποτα [vid]

Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 - 00:33

Οι Ιταλοί νίκησαν άνετα, 99-74, την Μπάγερν Μονάχου στο Μιλάνο και τρέφουν ακόμη ελπίδες για τα play off.

Η Αρμάνι δεν τα παρατά με τίποτα [vid]

Αν δεν ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος ή αν δεν τελειώσει και μαθητικά το… έργο, στο Μιλάνο δεν το βάζουν κάτω. Συνεχίζουν να παλεύουν για να μπουν στην 8άδα των play off της Euroleague. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, ωστόσο δεν είναι και απίθανο. Ειδικότερα με το ντεμαράζ που έχουν κάνει οι Ιταλοόι τις τελευταίες αγωνιστικές.

Το ματς με την Μπάγερν ήταν ενδεικτικό. Το Μιλάνο έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο στο +17. Επιπλέον στο δεύτερο δεκάλεπτο όχι μόνο δεν πάτησε… φρένο, αλλά συνέχισε στον ίδιο «φρενήρη» ρυθμό! Το αποτέλεσμα ήταν να προηγηθεί με +23, 34-11. Σε εκείνο το σημείο υπήρξε προσωρινά μια αντίδραση της Μπάγερν. Καθώς η ομάδα του Μονάχου με επί μέρους 25-15 ως τα μισά του ματς, κατέβασε τη διαφορά στους 13.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, όμως, ξανά η Αρμάνι πάτησε… γκάζι και ξέφυγε με 21 πόντους διαφορά, 69-48. Οι Βαυαροί έκαναν μια ακόμη ανατροπή και μείωσαν προσωρινά στους 15, 69-54. Αλλά στο φινάλε της περιόδου βρήκε το Μιλάνο να έχει προβάδισμα με +18. Η Μπάγερν έδειξε να τα παρατά στη συνέχεια. Έτσι, η ομάδα του Μεσίνα πάτησε… γκάζι και έφτασε ως το +29 λίγο πριν το τέλος του ματς, με 99-70.

Τα δεκάλεπτα: 25-8, 49-36, 72-54, 99-74.

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τα στατιστικά του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr