Μπάσκετ

Euroleague: Με πολλές απουσίες η Μπάγερν κόντρα στον Παναθηναϊκό

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 - 14:46

Οι Βαυαροί θα βρεθούν την Τρίτη (28/3) στο ΟΑΚΑ έχοντας εκτός αρκετούς σημαντικούς παίκτες

Euroleague: Με πολλές απουσίες η Μπάγερν κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Τρίτη (28/3) την Μπάγερν στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Euroleague.

Σε μια αναμέτρηση όπου οι Βαυαρικοί ομάδα θα έχει πολλές απουσίες να αντιμετωπίσει.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι δεν θα έχει στη διάθεσή του σίγουρα τους τραυματίες Όγκουστιν Ρούμπιτ, Οθέλο Χάντερ και Ελίας Χάρις, ενώ δεν υπολογίζεται και ο Όγκνιεν Γιάραμαζ που έκανε επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας.

Παράλληλα, εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Κάσιους Γουίνστον.

«Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα όλες αυτές τις μέρες αλλά προσεγγίζουμε τον προσεχή αγώνα με τη δέουσα προσοχή και με όση ενέργεια έχουμε να βγάλουμε.

Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα πολύ δύσκολος αντίπαλος εκτός έδρας και την περασμένη εβδομάδα ήταν μέσα στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για πολλή ώρα.

Θέλουμε να πάρουμε κάθε πιθανή νίκη στην Ευρωλίγκα και γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε την Τετάρτη», τόνισε ο Ιταλός προπονητής της Μπάγερν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.