Μπάσκετ

Η Εφές δεν το βάζει κάτω! [vids]

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 - 22:58

Η περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης νίκησε 89-69 την Αρμάνι στην Κωνσταντινούπολη και παρέμεινε σε τροχιά play off.

Η Εφές δεν το βάζει κάτω! [vids]

Ακόμη κι αν φάνηκε να είναι με την πλάτη στον… τοίχο με την ήττα από την Άλμοα, η Εφές παραμένει ακόμη «ζωντανή» στο κόλπο της εισόδου στα play off. Στο ματς με το Μιλάνο που είχε χαρακτήρα τελικού, στην Κωνσταντινούπολη, η περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης νίκησε και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Συνέτριψε 89-69 την Αρμάνι και ανέβηκε στο 15-16 που τη διατηρεί σε τροχιά οκτάδας. Ο Λάρκιν με 18 πόντους ξεχώρισε, ενώ Κλάιμπερν (16π.) και Μίτσιτς (15π.) ήταν καθοριστική. Για το Μιλάνο πάλεψε περισσότερο ο Λουβαβού-Καμπαρί με 19, αντίστοιχα.

Στα πρώτα τέσσερα λεπτά το ματς ήταν ντέρμπι με τα όλα του. Όμως, από τη στιγμή που η Εφές κατάφερε να πάρει μια διαφορά 6 πόντων από την Αρμάνι, το ματς ήρθε στα μέτρα της. Καθώς στο δεύτερο δεκάλεπτο ξέφυγε με 13 πόντους, 40-27. Με την ομάδα του Αταμάν να κλείνει το ημίχρονο με +15.

Το Μιλάνο έδειξε να χάνει 100% τη συγκέντρωσή του, αλλά να ξεμένει και από δυνάμεις. Το αποτέλεσμα ήταν να φτάσει η διαφορά στους 23 (66-43). Η 3η περίοδος έκλεισε στο +20. Μια διαφορά που δεν άλλαξε ως το φινάλε του ματς, με την Αναντολού να φτάνει σε μια πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια.

Τα δεκάλεπτα: 22-16, 47-32, 68-48, 89-69

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τα στατιστικά του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr