Μπάσκετ

Η Ζαλγκίρις κρατά την τύχη στα χέρια της [vids]

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 - 22:21

Ένα ακόμα βήμα για την είσοδο στα play off από τους Λιθουανούς, που νίκησαν 95-74 την Βαλένθια στο Κάουνας.

Η Ζαλγκίρις κρατά την τύχη στα χέρια της [vids]

Η Ζαλγκίρις εκμεταλλεύτηκε την έδρα της. Νίκησε 95-74 την Βαλένθια στη «Zalgirio Arena» και ανέβηκε σε ρεκόρ 17-15, διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες της για τα play off. Επιπλέον, με δεδομένο ότι θα παίξει με Μακάμπι στο Κάουνας και Μπάγερν στο Μόναχο, μπορεί να τερματίσει μέσα στην 8άδα. Αντίθετα, οι «νυχτερίδες» έμειναν και μαθηματικά εκτός. Αλλά με 7 ήττες στα τελευταία 8 ματς της Euroleague, δεν ήταν δυνατόν να κοιτάξει παραπάνω.

Οι Λιθουανοί είχαν στην αρχή του προβάδισμα, ωστόσο η ισπανική ομάδα προσπέρασε 25-23 στο δεύτερο δεκάλεπτο. Αλλά με επί μέρους 15-3 ως το τέλος του ημιχρόνου, η Ζαλγκίρις ξέφυγε με 12 στο ημίχρονο. Με αφετηρία την άμυνα μεγάλωσε κι άλλο το προβάδισμά της. Έφτασε στη 3η περίοδο στο +16 και κράτησε αυτό το προβάδισμα.

Επιπλέον στο φινάλε το ανέβασε στο +19. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικό. Καθώς οι «νυχτερίδες» δεν κατάφεραν να κατεβάσουν τη διαφορά. Η οποία έφτασε, κατά τη διάρκειά του, και στους 20 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 21-16, 52-40, 74-55, 95-74.

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τα στατιστικά του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr