Μπάσκετ

Οι έδρες δεν παίζουν ρόλο!

Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 - 23:23

Η Βόννη «απάντησε» με δικό της διπλό στο Στρασβούργο, με 76-66. Έτσι έστειλε τη σειρά σε τρίτο ματς.

Οι έδρες δεν παίζουν ρόλο!

Η πρώτη αναμέτρηση στη Γερμανία βρήκε νικήτρια με 77-76 την ομάδα του Στρασβούργο. Αλλά το δεύτερο ματς, στη Γαλλία, το σκηνικό επαναλήφθηκε. Δηλαδή ο φιλοξενούμενος νίκησε. Καθώς η Βόννη ήταν καλύτερη επί γαλλικού εδάφους. Επικράτησε 76-66 και έστειλε την προημιτελικά σειρά των δύο ομάδων, στο Basketball Champions League σε τρίτο ματς. Έτσι, η πρόκριση στο Final-4 του BCL πήρε παράταση.

Η γερμανική ομάδα κυριάρχησε στη Γαλλία. Από την αρχή είχε τον έλεγχο. Επιβάλλοντας το ρυθμό της, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Είναι χαρακτηριστικό πώς από τη δεύτερη περίοδο και μετά, ειδικότερα μετά το 15', η Βόννη απέκτησε μια διαφορά και δεν κοίταξε ξανά πίσω. Προηγήθηκε με +14 (24-38, 18'), αλλά και με +21 (39-60, 26'), «κλειδώνοντας» από τόσο νωρίς στο ματς τη νίκη. Το τρίτο ματς θα διεξαχθεί την Τρίτη του Πάσχα στη Βόννη.

Τα δεκάλεπτα: 17-18, 28-41, 48-64, 66-76.

Εάν πατήσετε ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τα στατιστικά του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr