Μπάσκετ

ΑΕΚ: Χαμός των οπαδών της Χάποελ Ιερουσαλήμ έξω από το ξενοδοχείο

Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 - 09:33

Η Ένωση κατήγγειλε το περιστατικό και το κλίμα ενόψει του αποψινού αγώνα είναι τεταμένο

ΑΕΚ: Χαμός των οπαδών της Χάποελ Ιερουσαλήμ έξω από το ξενοδοχείο

Η ΑΕΚ κοντράρεται απόψε (19:00, Cosmote Sport 4) με την Χάποελ Ιερουσαλήμ στο 3ο και τελευταίο προημιτελικό για το Champions League Basketball.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλει η ΑΕΚ, περίπου στις 3 τα ξημερώματα οπαδοί της Χάποελ βρέθηκαν στο ξενοδοχείο που μένει η αποστολή και χρησιμοποίησαν βεγγαλικά και βαρελότα δημιουργώντας... χαμό, ξυπνώντας μέλη της αποστολής.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν αρκετά μέλη της αποστολής της "Ένωσης" να ξυπνήσουν από τον θόρυβο, κάτι που ήταν και ο στόχος των οπαδών της Χάποελ, σε μία τακτική που γενικά είχε... εφαρμοστεί πολύ τις προηγούμενες δεκαετίες από οπαδούς ομάδων.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της περιμένει πλέον το υλικό από τις κάμερες του ξενοδοχείου για να δει πώς θα κινηθεί, αν και δεν είναι σίγουρο ότι υπάρχουν πολλά που μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή. Υπενθυμίζεται ότι οι λεπτομέρειες του ταξιδιού των "κιτρινόμαυρων" είχαν κρατηθεί μυστικές υπό τον φόβο αντιποίνων από οπαδούς της Χάποελ λόγω των θλιβερών επεισοδίων στο Game 2 στα Άνω Λιόσια που έφεραν και την τιμωρία της "Ένωσης" από το BCL.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.