Μπάσκετ

Ο Αταμάν έδωσε τα... χέρια με τον Παναθηναϊκό! [vid]

Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023 - 23:07

Ο Τούρκος προπονητής συμφώνησε με τους «πράσινους» για τα προσεχή δύο χρόνια.

Ο Αταμάν έδωσε τα... χέρια με τον Παναθηναϊκό! [vid]

Το σίριαλ με το θέμα του νέου προπονητή του Παναθηναϊκό τέλειωσε, όπως όλα δείχνουν. Κι αυτό διότι οι «πράσινοι» συμφώνησαν για τα προσεχή δύο χρόνια με τον Εργκίν Αταμάν. Ο κόουτς της πρωταθλήτριας Ευρώπης -την προηγούμενη διετία- είναι ο άνθρωπος που θα διαδεχθεί ουσιαστικά τον Ράντονιτς, αλλά τυπικά τον Χρήστο Σερέλη στον πάγκο του «τριφυλλιού». Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Παρασκευής. Ο Τούρκος προπονητής θα αποτέλεσε τον νέο κόουτς των 6άκις πρωταθλητών Ευρώπης. Μια πολύ δυνατή κίνηση για το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει ως το 2025. Δηλαδή για τα προσεχή δύο χρόνια. Με τον Εργκίν Αταμάν να είναι πλέον έτοιμος να κοουτσάρει και σε δεύτερη χώρα εκτός Τουρκίας. Έχουν προηγηθεί τα περάσματά του από την Σιένα (2001-03) και Μπολόνια (2006-07). Παράλληλα στην πατρίδα εκτός από την Εφές έχουν κοουτσάρει τις Τουρκ Τέλεκομ, Καρσίγιακα, Ούλκερσπορ, Μπεσίκτας και Γαλατασαράι. Ακόμη, ο 57χρονος προπονητής είναι στον πάγκο της εθνικής Τουρκίας από το 2022, στη δεύτερή του θητεία εκεί. Μιας και προηγήθηκε εκείνη τη διετία 2014-16.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr