Μπάσκετ

NBA: Αγωνία για Φοξ στο Σακραμέντο! [vid]

Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 - 22:57

Αμφίβολος για το Game 5 με τους Γουόριορς ο 25χρονος γκαρντ των «βασιλιάδων», καθώς έχει πρόβλημα στο δείκτη του αριστερού χεριού.

NBA: Αγωνία για Φοξ στο Σακραμέντο! [vid]

Έντονος προβληματισμός στις τάξεις των Κινγκς και του προπονητή του, Μάικ Μπράουν. Διότι είναι ορατό το ενδεχόμενο να στερηθούν τις υπηρεσίες του Ντε Άρον Φοξ στο πέμπτο ματς της σειράς με τους Γουόριορς, για τον πρώτο γύρο των play off στη Δυτική Περιφέρεια. Ενδεχομένως και το πιο καθοριστικό ματς, από τη στιγμή που το Γκόλντεν Στέιτ έκανε μεγάλο come back και ισοφάρισε σε 2-2 τη σειράς, μετά το 2-0 του Σακραμέντο.

Πιο συγκεκριμένα, στο τέταρτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες της Καλιφόρνια που έληξε 126-125 για τους περσινούς πρωταθλητής, ο Ντε Άρον Φοξ τραυματίστηκε στο αριστερό του χέρι. Με τον τραυματισμό να είναι ένα κάταγμα στον δείκτη του αριστερού του χεριού. Δηλαδή στο χέρι με το οποίο σουτάρει. Κάτι που σημαίνει πώς είναι στον… αέρα η συμμετοχή του στο Game 5 που θα γίνει στην έδρα των Κινγκς.

Ο Φοξ είναι από τους ηγέτες του Σακραμέντο. Εξάλλου, στο Game 4 της σειράς με τους Γουόριορς, ο 25χρονος γκαρντ σημείωσε 38 πόντους, είχε 9 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε και 5 ασίστ. Κοινώς είναι από τα βαριά «χαρτιά» των Κινγκς. Συνεπώς, εάν τελικά δεν αγωνιστεί στο Game 5 το πλήγμα για τους «βασιλιάδες» και τον προπονητή τους θα είναι πάρα πολύ μεγάλο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr