Μπάσκετ

Παρελθόν ο Μπέικον από τον Παναθηναϊκό [vid]

Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 - 17:17

Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας με τον Αμερικανό φόργουορντ, λόγω των συνεχόμενων και σοβαρών πειθαρχικών παραπτωμάτων του.

Παρελθόν ο Μπέικον από τον Παναθηναϊκό [vid]

Οι τίτλοι… τέλος στη συνεργασία των «πράσινων» με τον Ντουέιν Μπέικον έπεσαν! Καθώς το απόγευμα της Παρασκευής, οι άνθρωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκαναν γνωστό πώς λύθηκε το συμβόλαιο του Αμερικανού φόργουορντ. Επιπλέον, ο παίκτης θα πληρωθεί όλο το συμβόλαιό του. Δηλαδή τα χρήματα που θα λάμβανε ως το φινάλε της σεζόν!

Έξι μήνες μετά την έλευσή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του «τριφυλλιού», ο 28χρονος φόργουορντ αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Διότι τα συνεχόμενα και σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα στα οποίο υπέπεσε ο Μπέικον, οδήγησαν τους «πράσινους» σε αυτή την κίνηση. Μια απόφαση που πήρε ο Χρήστος Σερέλης, καθώς δεν μπορούσε να συνεχιστεί η κοινή τους πορεία. Διότι δεν ήταν η πρώτη φορά που έδωσε ο παίκτης δικαιώματα!

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους στο Pamestoixima.gr!

Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο παράπτωμα είχε έρθει στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό. Όταν είχε αρνηθεί να μπει στο ματς, στα τελευταία λεπτά. Εν συνεχεία, στο ματς με την Μονακό στη Γαλλία υπέπεσε σε νέο. Εκεί τιμωρήθηκε με πρόστιμο, αλλά με αναστολή. Όμως, παρόλα αυτά συνέχισε να προκαλεί θέματα. Παραμονές του ματς με τον Κολοσσό στη Ρόδο, χτύπησε συμπαίκτη του και έμεινε τελικά εκτός αποστολής. Επιπλέον, ήταν φανερό πώς δεν είχε διάθεση να αλλάξει συμπεριφορά, οπότε η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν ήταν δυνατό να συνεχιστεί.

Κάτι που σημαίνει πώς στη συνέχεια των play off, αρχής γενομένης από τους ημιτελικούς με το Περιστέρι, οι «πράσινοι» θα είναι με πέντε ξένους. Το χρονικό περιθώριο για να κάνουν αλλαγή έχει εκπνεύσει. Κατά συνέπεια, στη διάθεση του Σερέλη θα είναι οι Λι, Γκριγκόνις, Πονίτκα, Γουίλιαμς και Γκουνάιτις μιας και ο Τόμας έχει «κοπεί» από τη συνέχεια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr