Μπάσκετ

Η Μπαρτσελόνα μια νίκη μακριά από το Κάουνας [vids]

Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 - 00:08

Οι Καταλανοί νίκησαν 89-81 την Ζαλγκίρις και έκαναν το 2-0 στη σειρά. Στο χέρι τους η πρόκριση στο Final-4.

Η Μπαρτσελόνα μια νίκη μακριά από το Κάουνας [vids]

Οι «blaugrana» έκαναν αυτό που έπρεπε. Εκμεταλλεύτηκαν τον παράγοντα έδρα, νίκησαν ξανά την Ζαλγκίρις και είναι μια νίκη μακριά από το Final-4 του Κάουνας. Καθώς επικράτησαν 89-81 στο δεύτερο ματς της σειράς. Ο εξαιρετικός Βέσελι (26π.) και ο Μίροτιτς (22π.) έκαναν τη διαφορά. Από την πλευρά των φιλοξενούμενων, ο Μπραζντέικις είχε 20 και ο Ουλάνοβατς 13 πόντους, αντίστοιχα.

Αν και στην πρώτη περίοδο οι Λιθουανοί έδειξαν να έχουν τον έλεγχο στο ματς, η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική. Από το 14-19 της ομάδας του Κάουνας, η Μπαρτσελόνα βρέθηκε στο 25-22. Ωστόσο, η μαχητική ομάδα του Κάουνας δεν έμεινε πίσω και οι δύο ομάδες πήγαν χέρι-χέρι στο σκορ. Στο τρίτο δεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι.

Μια μπροστά οι γηπεδούχοι, μια οι φιλοξενούμενοι και το σκηνικό έδειχνε πώς θα γίνονταν μια τεράστια «μάχη» στην πορεία. Αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι «blaugrana» ξέφυγαν με 72-66. Παρότι η Ζαλγκρίς για μια ακόμη φορά επέστρεψε, στο τέλος η άμυνα της ομάδας του Γιασικεβίτσιους καθόρισε το τελικό 89-81.

Τα δεκάλεπτα: 20-21, 45-44, 68-66, 89-81.

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τα στατιστικά του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr