Μπάσκετ

Ο Τόμασον από τον Προμηθέα στη Γρανάδα [vid]

Δευτέρα, 1 Μαΐου 2023 - 22:38

Ο Αμερικανός γκαρντ αποχώρησε από την ομάδα της Πάτρας με προορισμό το σύλλογο του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο Τόμασον από τον Προμηθέα στη Γρανάδα [vid]

Μια ημέρα μετά τον αποκλεισμό του Προμηθέα από τα playoffs της Basket League, οι αποχωρήσεις από την ομάδα της Πάτρας άρχισαν. Η πρώτη έχει να κάνει με τον Τζο Τόμασον. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν συνεχίσει στους Πατρινούς. Διότι επέλεξε τη Γρανάδα στην Ισπανία για να συνεχίσει την καριέρα του.

Μιας και η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε τον Αμερικανό παίκτη. Ο 29χρονος γκαρντ θα αγωνιστεί στη Γρανάδα ως το φινάλε της φετινής σεζόν. Εξάλλου, από τη στιγμή που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τον σύλλογο της Αχαΐας, ήταν πιο εύκολο να βρει αλλού δουλειά. Η ισπανική ομάδα του έκανε τη σχετική κρούση κι εκείνος την αποδέχθηκε άμεσα.

Ο Τόμασον είχε καλή παρουσία με τη φανέλα του Προμηθέα στο Eurocup. Πιο συγκεκριμένα, σε δέκα ματς είχε κατά μέσο όρο 14.1 πόντους με 41% στο τρίποντο. Επιπλέον, είχε 2.7 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ και 1.5 κλεψίματα. Με αυτές τις επιδόσεις ολοκλήρωσε τη θητεία του, με την ομάδα της Πάτρας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr