Μπάσκετ

Ο Γουίλμπεκιν στην 12άδα της Φενέρμπαχτσε

Παρασκευή, 5 Μαΐου 2023 - 20:11

Ο Αμερικανός γκαρντ επιστρέψει και θα ενισχύσει την τουρκική ομάδα στο Game 4 με τον Ολυμπιακό.

Ο Γουίλμπεκιν στην 12άδα της Φενέρμπαχτσε

Στην κορύφωση έχουν φτάσει τα playoffs της Euroleague. Απόψε διεξάγεται το 4ο ματς στη σειρά ανάμεσα στην Φενέρμπαχτσε και τον Ολυμπιακό. Το δεύτερο, διαδοχικό ματς στην Κωνσταντινούπολη. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το προβάδισμα με 2-1 νίκες. Ωστόσο στο Game 4, η τουρκική ομάδα θα έχει μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της.

Κι αυτό καθώς για πρώτη φορά στα φετινά playoffs και τη σειρά της ομάδας του Μπαρτζώκα με την αντίστοιχη του Ιτούδη, ο τελευταίος θα έχει στη διάθεσή του και τον Σκότι Γουίλμπεκιν. Ο Αμερικανός γκαρντ θα είναι κανονικά στη 12άδα της Φενέρμπαχτσε.

Αν και έκανε κανονικά προπονήσεις εδώ και αρκετές ημέρες, ενώ είχε πάρει και το ΟΚ από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας για να αγωνιστεί, ο Ιτούδης δεν τον είχε ρίξει στη… μάχη! Αλλά, πλέον, με δεδομένο ότι το ματς είναι «do or die» για την τουρκική ομάδα, ο Γουίλμπεκιν δίνει κανονικά το «παρών». Με τον Έλληνα προπονητή της Φενέρ να ποντάρει και στον Αμερικανό, με στόχο να γίνει το 2-2 στη σειρά και να οδηγηθεί στο Game 5, στο ΣΕΦ, την άλλη εβδομάδα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr