Μπάσκετ

Μήνυμα παραμονής από τη Σάλκε [vid]

Παρασκευή, 5 Μαΐου 2023 - 23:46

Με γκολ στο 90'+12 νίκησε 3-2 στην έδρα της Μάιντζ και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μήνυμα παραμονής από τη Σάλκε [vid]

Τη σωτηρία και την παρουσία και την επόμενη σεζόν στην Bundesliga κρατά η Σάλκε στα χέρια της. Καθώς νίκησε απόψε 3-2, στην έδρα της Μάιντζ. Με το «διπλό» που πέτυχε στη «Mewa Arena» βγήκε έστω και προσωρινά από την επικίνδυνη ζώνη, μεταφέροντας την πίεση στις άλλες ομάδες που διεκδικούν την παραμονή.

Οι «βασιλικοί μπλε» έδειξαν πώς ήθελαν όσο τίποτα τους τρεις βαθμούς. Αλλά, επιπλέον, να δώσουν συνέχεια στη νίκη που είχαν πετύχει την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο τη Βέρντερ Βρέμης. Αν και είχαν την τύχη με το μέρος τους. Διότι στο 19' ο Ονισίβο έχασε μεγάλο ευκαιρία για το 1-0.

Ωστόσο είχαν τον τρόπο να πάρουν το προβάδισμα. Αρχικά με τον Μπίλτερ στο 26', με σουτ που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης. Επίσης, στο 35' ο Κάραμαν σημάδεψε το δεξί δοκάρι για το 0-2. Όμως, η Μάιντζ έφερε το ματς στα ίσα, στο 53', με το τέρμα του Μπαρέιρο, με κοντινή κεφαλιά (1-1). Άμεσα, όμως, ήρθε το 1-2. Στο 60' ο Κάραμαν έβγαλε σε θέση βολής τον Κράους που δεν «πέταξε» την ευκαιρία!

Εντούτοις, η Μάιντζ που είναι μια μαχητική ομάδα δεν το παράτησε. Καθώς στο 70' με την εκτέλεση φάουλ του Μάρτιν, ισοφάρισε ξανά. Αυτή τη φορά σε 2-2. Όμως στο 90'+9 υπήρξε η φάση που έκρινε το ματς. Το πέναλτι που καταλογίστηκε με τη βοήθεια του VAR. O Μπίλτερ ήταν εύστοχος από την «άσπρη βούλα» και διαμόρφωσε, στο 90'+12, το τελικό 2-3. Μια νίκη «χρυσάφι» για την Σάλκε.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr