Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Αταμάν, συναντήθηκε με τον Γιαννακόπουλο

Κυριακή, 7 Μαΐου 2023 - 20:50

Ο Τούρκος προπονητής είχε συζήτηση με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Αταμάν, συναντήθηκε με τον Γιαννακόπουλο

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν όπου ο Εργκίν Αταμάν θα είναι ο νέος προπονητής.

Μάλιστα βρέθηκε την Κυριακή (7/5) στην Αθήνα όπου συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Στο τραπέζι έπεσε το σχέδιο της δημιουργίας της νέας ομάδας.

Ο Αταμάν είχε ρεπό από τις υποχρεώσεις του με την Εφές. Στην Αθήνα ήρθε μαζί με τη σύζυγο του, όπου και βρέθηκαν από κοντά με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

H πρώτη συνάντηση μεταξύ διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας ολοκληρώθηκε και ονόματα έπεσαν στο τραπέζι για τον νέο Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν. Που θέλει να επιστρέψει στο πραγματικό του μέγεθος μετά από τρία χρόνια αγωνιστικής υποβάθμισης ειδικά σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και ο Σάνι Μπετσίροβιτς αλλά και ο Δημήτρης Κοντός αναλύοντας πολλά από τα ζητήματα που αφορούν την επόμενη μέρα. Είτε αυτά αφορούν παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ είτε πολύ περισσότερο τους στόχους που πρέπει να γίνουν προτάσεις.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.