Μπάσκετ

Ψήφος εμπιστοσύνης σε Λιμνιάτη [vid]

Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023 - 22:40

Ο 52χρονος προπονητής που διαδέχθηκε τον Σερέλη και βοήθησε για την παραμονή, συνεχίσει στον πάγκο του Λαυρίου.

Ψήφος εμπιστοσύνης σε Λιμνιάτη [vid]

Το θέμα προπονητή στο Λαύριο έκλεισε. Ειδικότερα έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για όλους τους εμπλεκόμενους. Διότι η επιθυμία της διοίκησης του Λαυρίου και του Γιώργου Λιμνιάτη, για να συνεχίσουν την κοινή πορεία, έγινε πραγματικότητα.

Διότι το Λαύριο θα έχει στον πάγκο του, τη σεζόν 2023-24, τον Γιώργο Λιμνιάτη. Ο 52χρονος προπονητής ήταν ο διάδοχος του Χρήστου Σελέρη, όταν εκείνος έκανε αποδεκτή την πρόταση του Παναθηναϊκού και «μετακόμισε» στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Στον πάγκο της ομάδας της Λαυρεωτικής, ο Λιμνιάτης πέτυχε. Μιας και ολοκλήρωσε το έργο του προκατόχου του, οδηγώντας το Λαύριο στην εξασφάλιση της παραμονής στην Basket League, με σημαντικές νίκες στην τελική ευθεία της σεζόν. Πλέον, ο ίδιος θα σχεδιάσει την ομάδα της επόμενης περιόδου, με στόχο να παραμείνει για άλλη μια σεζόν η ομάδα στη μεγάλη κατηγορία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr