Μπάσκετ

Οι διαιτητές του ημιτελικού του Ολυμπιακού

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023 - 21:52

Η Euroleague όρισε την τριάδα των Ρίζικ, Λάτισεβς και Πάντερ να διευθύνουν τον ημιτελικό με την Μονακό.

Οι διαιτητές του ημιτελικού του Ολυμπιακού

Παραμονή της έναρξης του φετινού Final-4 της Euroleague στο Κάουνας. Σήμερα έγιναν γνωστοί και οι διαιτητές των δύο ημιτελικών. Πιο συγκεκριμένα, στο πρώτο ματς που έχει… άρωμα Ελλάδας, με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, επελέγησαν τρεις έμπειροι ρέφερι. Ειδικότερα, η τριάδα των διαιτητών της αναμέτρησης με την Μονακό είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Άνε Πάντερ (Γερμανία).

Ωστόσο, τόσο ο Λετονός όσο και η Γερμανίδα διαιτητές, δεν έχουν σφυρίξει φέτος σε μια των «ερυθρόλευκων».

Αντίθετα ο Ουκρανός Ρίζικ θα διευθύνει για πέμπτη φορά φέτος ματς του Ολυμπιακού. Αλλά θα είναι η δεύτερη σε αναμέτρηση με την Μονακό. Μια και έχει προηγηθεί το ματς της 18ης αγωνιστικής στο Πριγκιπάτο. Εκεί όπου η γαλλική ομάδα νίκησε 64-60 την ελληνική.

Τα άλλα τρία ματς του Ουκρανού με τον Ολυμπιακό ήταν οι νίκες 117-71 με την Μπολόνια (12η αγωνιστική) και 76-70 με την Εφές (23η αγωνιστική) στο ΣΕΦ. Αλλά και το «διπλό» με 74-72 στο Κάουνας, κόντρα στην Ζαλγκίρις, για την 29η αγωνιστική.

Επιπλέον, στο clasico ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης (19/5, 21:00) ορίστηκαν οι Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Εμίν Μογκούλκοτς (Τουρκία) και Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr