Μπάσκετ

Η Παρτιζάν «διέλυσε» τη Στουντέντσκι [vid]

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 - 23:20

Η ομάδα του Ομπράντοβιτς νίκησε 112-83 την αντίστοιχη της Ποντγκόριτσα και πέρασε στα ημιτελικά της ABA Liga. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Τσεντεβίτα.

Η Παρτιζάν «διέλυσε» τη Στουντέντσκι [vid]

Αν και η σειρά με την Στουντέντσκι ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα για την Παρτιζάν, η ομάδα του Ομπράντοβιτς κατάφερε και το… γύρισε! Νίκησε αρχικά στην Ποντγκόριτσα και ισοφάρισε. Στη συνέχεια, το βράδυ της Δευτέρας, συνέτριψε 112-83 την αντίπαλό της στον τρίτο αγώνα.

Έτσι, πέρασε με 2-1 νίκες στα ημιτελικά της Αδριατικής Λίγκας. Ειδικότερα, εκεί θα αντιμετωπίσει την Τσεντεβίτα με πλεονέκτημα έδρας. Σε ό,τι αφορά το εισιτήριο για τους τελικούς, αυτό θα κριθεί στις δύο νίκες. Το μεγάλο «όπλο» της Παρτιζάν στον τρίτο αγώνα με την Στουντέντσκι ήταν ο επιθετικός πλουραλισμός. Μιας και έξι παίκτες της ομάδας του Ομπράντοβιτς ήταν διψήφιοι.

Κορυφαίος όλων ήταν ο Νάναλι με 17 πόντους. Επίσης, τον ακολούθησαν οι ΛεΝτέι και Σμάιλαγιτς που είχαν 14 πόντους. Επιπλέον, ο Παπαπέτρου είχε 7 πόντους, 2 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Σε ό,τι αφορά την Στουντέντσκι, πρώτος σκόρερ της ήταν ο Τάσιτς με 14 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 27-21, 57-38, 80-63, 112-83.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr