Μπάσκετ

Μπαρτσελόνα και Μίροτιτς σε συζητήσεις για... διαζύγιο [vid]

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 - 21:54

Σερβική ιστοσελίδα αναφέρει πώς οι «blaugrana» και ο Μαυροβούνιος φόργουορντ είναι σε συζητήσεις για να λύσουν, πρόωρα, τη συνεργασία τους.

Μπαρτσελόνα και Μίροτιτς σε συζητήσεις για... διαζύγιο [vid]

Όλα ανοικτά είναι αναφορικά με το μέλλον του Νίκολα Μίροτιτς στην Μπαρτσελόνα. Εξάλλου, μετά τη νέα αποτυχία των «blaugrana» να κατακτήσουν την Euroleague, όλα είναι ανοικτά. Διότι οι Καταλανοί πήγαν στο Κάουνας για τον τίτλο, αλλά έφυγαν με την τέταρτη θέση. Έτσι όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά. Αλλά η σερβική ιστοσελίδα «telesport.rs» αποκάλυψε πώς η ομάδα της Βαρκελώνης και ο Μαυροβούνιος φόργουορντ είναι σε ανοικτή… γραμμή για να λύσουν τη συνεργασία τους.

Οι λόγοι είναι πολλοί και σύνθετοι. Καταρχάς ο παίκτης έχει πέσει πολύ σε ό,τι αφορά την απόδοσή του. Ειδικά η εμφάνισή του στον ημιτελικό της Euroleague κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν κάτι παραπάνω από απογοητευτικοί! Επιπλέον, η Μπαρτσελόνα θα μπει σε μια νέα εποχή. Με το μπάτζετ να πέφτει κατακόρυφα! Ο Νίκολα Μίροτιτς κοστίζει μαζί με την εφορία γύρω στα 11.000.000€ το χρόνο, μεικτά, στην ομάδα της Βαρκελώνης.

Το πιο σημαντικό στοιχεία σε αυτή την υπόθεση, όμως, είναι πώς ο παίκτης έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα. Κατά συνέπεια, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Διότι ο Μίροτιτς έχει να λάβει καθαρά, την προσεχή διετία, κοντά στα 10.000.000€! Απομένει να φανεί πώς θα λήξει αυτή η υπόθεση και τι θα συμβεί με το μέλλον του Μαυροβούνιου φόργουορντ, αν βγάλει τη φανέλα των «blaugrana».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr