Μπάσκετ

Φουλ επίθεση από την Τουρκ Τέλεκομ

Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 - 21:47

Με το δεξί ξεκίνησε η ομάδα του Τσαν τα playoffs, καθώς νίκησε 94-85 τη Γαλατασαράι.

Φουλ επίθεση από την Τουρκ Τέλεκομ

Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα της Τουρκ Τέλεκομ στα φετινά playoffs στην Τουρκία. Διότι η ομάδα του Ερντέμ Τσαν παίζοντας πολύ επιθετικά, νίκησε 94-85 τη Γαλατασαράι. Η μεγάλη διαφορά των δύο ομάδες ήταν στην ευστοχία, στα σουτ δύο πόντων. Καθώς οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με το εξαιρετικό 62.2%, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι είχαν 18% λιγότερα. Δηλαδή μόλις 44,2%!

Novibet και www.tostoixima.gr δημιούργησαν προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

Επιπλέον, ήταν πιο εύστοχοι και στα τρίποντα, ενώ έκαναν πολύ καλή δουλειά και μέσα στη ρακέτα. Αν και έχουν τα ριμπάουντ (σ.σ.: 36 με 37), είχε 7 κοψίματα! Με τον Γιλμάζ να κάνει τρομερή δουλειά με 4 τάπες στο πρώτο ματς της προημιτελικής σειράς. Επίσης, τη μεγάλη διαφορά έκανε για τους νικητές ο Τζέριαν Γκραντ. Ο πρώην παίκτης του Προμηθέα πέτυχε 28 πόντους με 6/8 τρίποντα, ενώ είχε και 4 ασίστ. Όλα αυτά μεταφράζονται με 32 στο σύστημα αξιολόγησης. Σημαντική ήταν η βοήθεια από τους Σέστινα με 14 και Μπουτέιγ με 13 πόντους, αντίστοιχα.

Αντίθετα, από την πλευρά της Γαλατασαράι που «κυνηγούσε» το σκορ από την αρχή ως το φινάλε του ματς, κορυφαίος σκόρερ ήταν ο Ένις με 21 πόντους, ενώ τον ακολούθησε ο Καμπατσά που σημείωσε 19 πόντους, αντίστοιχα. Το δεύτερο ματς είναι στις 30 Μαΐου, στην Κωνσταντινούπολη.

Τα δεκάλεπτα: 22-16, 43-39, 69-62, 94-85.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr