Μπάσκετ

Η Μονακό έβγαλε «εισιτήριο» για τα ημιτελικά

Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 - 22:21

Έδειξε χαρακτήρα, επικράτησε 85-83 στο Στρασβούργο και προκρίθηκε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Η Μονακό έβγαλε «εισιτήριο» για τα ημιτελικά

Στα ημιτελικά των playoffs του γαλλικού πρωταθλήματος πέρασε η Μονακό. Η ομάδα του πριγκιπάτου, αν και αγωνίστηκε χωρίς τους Τζέιμς και Μοτεγιούνας, επικράτησε 85-83. Το αποτέλεσμα ήταν το 2-0 στη σειρά και η πρόκριση στην 4άδα. Ειδικότερα εκεί την περιμένει η Μπουργκ, με την οποία θα «μονομαχήσουν» με… έπαθλο το εισιτήριο για τους τελικούς.

Novibet και www.tostoixima.gr δημιούργησαν προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

Το δεύτερο ματς της προημιτελικής σειράς που έγινε στο Στρασβούργο είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Αν και η Μονακό έκανε εξαιρετικό πρώτο δεκάλεπτο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Πέτυχε 33 πόντους, ενώ πήρε διαφορά 10 πόντων στο τέλος της πρώτης περιόδου. Ωστόσο, σιγά-σιγά το Στρασβούργο «ροκάνισε» τη διαφορά και τελικά βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Λίγο πριν τη λήξη, το Στρασβούργο προηγήθηκε 81-80, αλλά στο φινάλε του ματς η ομάδα του Ομπράντοβιτς είχε ψυχραιμία και καθαρό μυαλό. Έτσι το γύρισε, νίκησε 85-83 και έκανε το 2-0 στα προημιτελικά. Το αποτέλεσμα ήταν η πρόκριση στην ημιτελική σειρά της LNB.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μπλόσομγκεϊμ με 21 πόντους. Κομβικός ο Λόιντ με 17, ενώ καθοριστικά καλάθια σημείωσε και ο Οκόμπο (10). Για το Στρασβούργο, ο Λακόμπ είχε 20 πόντους (7ρ.), ο Κούρκους 17, ενώ ο Μάσα 11 πόντους και 13 ριμπάουντ, αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 23-33, 41-46, 67-66, 83-85.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr