Μπάσκετ

Ο ΜακΚόλουμ έκανε τη διαφορά για την Καρσίγιακα [vids]

Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 - 23:19

Η ομάδα της Σμύρνης νίκησε 91-83 την Μπούρσασπορ στην παράταση (κ.δ. 80-80) με τον Άντριους να αστοχεί σε «νεκρό» χρόνο.

Ο ΜακΚόλουμ έκανε τη διαφορά για την Καρσίγιακα [vids]

Τα βρήκε.. δύσκολα η Καρσίγιακα κόντρα στην Μπούρσασπορ. Ωστόσο, το πρώτο ματς των δύο ομάδων που έγινε στη Σμύρνη, κρίθηκε στην παράταση. Μιας και η Πίναρ με τον ΜακΚόλουμ μεγάλο πρωταγωνιστή, επικράτησε τελικά 91-83. Πιο συγκεκριμένα, το επί μέρους σκορ στην παράταση ήταν 11-3 για τους γηπεδούχους.

Το πρώτο τους ματς για τα προημιτελικά των playoffs στο τουρκικό πρωτάθλημα είχε και έναν μοιραίο παίκτη. Μιας και ο Άντριους, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, αστόχησε στο φινάλε της κανονικής διάρκειας σε σουτ τριών πόντων. Έτσι το ματς έληξε 80-80. Στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης ο ΜακΚόλουμ «καθάρισε» και απέτρεψε το break από την ομάδα της Προύσας.

Ο γκαρντ της ομάδας του Σαρίτσα ξεχώρισε με την απόδοσή του, καθώς είχε 25 πόντους. Τον ακολούθησαν οι Τζέιλον και Βιτόριο Μπράουν, καθώς πέτυχαν από 19 και 17 πόντους, αντίστοιχα. Στην πλευρά της Μπούρσασπορ, ο Άντριους είχε 16 πόντους, ενώ ξεχώρισαν οι Σάιμπιρ με 22 και Κλέμονς με 18 πόντους, αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 19-9, 41-31, 59-52, 80-80 (κ.δ.) 91-83 (παρ.).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr