Μπάσκετ

Η Βόννη πέταγε... φωτιές [vids]

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 - 23:48

Επιβλητική η κάτοχος του BCL, συνέτριψε 94-65 την Λούντβιγκσμπουργκ στο δεύτερο ματς των ημιτελικών της ΒΒL και έκανε το 2-0 στη σειρά.

Η Βόννη πέταγε... φωτιές [vids]

Με εντυπωσιακό τρόπο έκανε η Βόννη το 2-0 στην ημιτελική σειρά των playoffs του γερμανικού πρωταθλήματος κόντρα στην Λούντβιγκσμπουργκ. Καθώς τη συνέτριψε με 94-65 στο δεύτερο μεταξύ τους ματς. Πλέον, η κάτοχος του BCL θέλει άλλη μια νίκη για να περάσει στους τελικούς της BBL.

Η ομάδα της Βόννης ήταν σαρωτική στο ματς. Αν και στο πρώτο ημίχρονο η Λούντβιγκσμπουργκ ήταν ως ένα βαθμό ανταγωνιστική, στο δεύτερο δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την Βόννη. Όπως μαρτυρά και το επί μέρους 50-29 του δευτέρου μέρους. Διάστημα που η κάτοχος του φετινού Basketball Champions League. Το Σάββατο στην έδρα των αποψινών φιλοξενούμενων, η Βόννη έχει την ευκαιρία με νίκη να τελειώσει τη σειρά και να περάσει στους τελικούς της BBL.

Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Μόργκαν με 23 (5/8 τρίποντα), Χόκινς με 15, Ερέρα με 12 (6ρ.) και Κράτσερ με 9 (9ρ.) πόντους, αντίστοιχα. Για τους φιλοξενούμενους, ο Μίλερ είχε 11 και Μπέρε 10 πόντους, ενώ ο Βάρντεμπουργκ είχε 9 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 27-21, 44-36, 68-49, 94-65.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr