Μπάσκετ

Ο Πάντερ στο... κάδρο του Παναθηναϊκού

Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023 - 20:35

Δημοσίευμα στην Ισπανία αναφέρει πώς οι «πράσινοι» είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Αμερικανό γκαρντ της Παρτιζάν.

Ο Πάντερ στο... κάδρο του Παναθηναϊκού

Μια νέα… εποχή έρχεται από το φετινό καλοκαίρι για την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Μιας και μετά τη συμφωνία με τον Εργκίν Αταμάν για την τεχνική του ηγεσία, τα μεταγραφικά σενάρια είναι ασταμάτητα. Ένα από αυτά αφορά τον Κέβιν Πάντερ. Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ, που μένει ελεύθερος στο φινάλε της περιόδου από την Παρτιζάν, φέρεται να απασχολεί έντονα τους «πράσινους».

Εδώ και αρκετό καιρό η φημολογία ήταν έντονη. Ωστόσο τα δημοσιεύματα είναι αρκετά και στο εξωτερικό. Ειδικότερα στην Ισπανία, η ιστοσελίδα «encestando» αναφέρει πώς όχι μόνο ο παίκτης απασχολεί το «τριφύλλι», αλλά πώς οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες επαφές.

Επιπλέον, το ρεπορτάζ στη χώρα της Ιβηρικής τονίζει πώς οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει αρκετά και πώς οι «πράσινοι» είναι ψηλά στη λίστα των ομάδων που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Πιο συγκεκριμένα, τους τοποθετούν στην κορυφή της λίστας με τους συλλόγους που έχουν δείξει πώς θέλουν να συνεργαστούν με τον Κέβιν Πάντερ.

Αλλά η πλευρά του παίκτη τηρεί μέχρι τώρα στάση αναμονής σε ό,τι αφορά το μέλλον του Αμερικανού γκαρντ. Διότι όπως φέρεται να έχει μεταφέρει στις ενδιαφερόμενες ομάδες, μέσω του ατζέντη του, δεν πρόκειται να κάνει ο ίδιος καμία συζήτηση πριν ολοκληρώσει τις φετινές του υποχρεώσεις με την ομάδα του Βελιγραδίου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr