Μπάσκετ

Η Αρμάνι «διέλυσε» τη Σάσαρι στη Σαρδηνία [vids]

Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2023 - 00:43

«Οδοστρωτήρας» η ομάδα από το Μιλάνο, νίκησε 93-61 και πέρασε στους τελικούς της Lega Basket.

Η Αρμάνι «διέλυσε» τη Σάσαρι στη Σαρδηνία [vids]

Μετά τις δύο νίκες στο Μιλάνο, η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα επικράτησε και εκτός έδρας στη Σαρδηνία. Διότι η Αρμάνι νίκησε 93-61 τη Σάσαρι, έκανε το 3-0 στην ημιτελική σειρά και πέρασε στους τελικούς της Lega Basket με «σκούπα»! Έτσι θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον περσινό της τίτλο.

Ωστόσο θα πρέπει να περιμένει λίγο για να μάθει τον αντίπαλό της. Πιο συγκεκριμένα, τον νικητή από το ζευγάρια ανάμεσα στην Βίρτους Μπολόνια και την Ντερτόνα. Η ομάδα του Σκαριόλο είχε μπροστά με 2-0, με τον τρίτο ημιτελικό να διεξάγεται το βράδυ της Παρασκευής.

Ο τρίτος αγώνας ανάμεσα στο Μιλάνο και τη Σάσαρι τελείωσε από την πρώτη κιόλας περίοδο. Ωστόσο, η μεγάλη διαφορά δημιουργήθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Με το επί μέρους σκορ να είναι 27-8 για την Αρμάνι. Κορυφαίος για το συγκρότημα του Μεσίνα ήταν ο Νέπιερ με 21 πόντους (4/6τρ., 5ασ.).

Επιπλέον, τον βοήθησαν οι Σιλντς με 18, Βόιτμαν με 15 και Μέλι με 13 (9ρ.) πόντους, αντίστοιχα. Από την πλευρά της Σάσαρι, μόνο οι Ρόμπινσον (15π.) και Ντόου (12π., 4ασ.) κατάφεραν να σταθούν στο ύψος τους.

Τα δεκάλεπτα: 16-22, 36-41, 53-66, 61-93.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr