Μπάσκετ

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός με σούπερ προσφορά*

Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023 - 15:00

Μπορεί πολλοί να μιλούν για διαφορά κλάσης αυτήν την περίοδο.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός με σούπερ προσφορά*

Τα αιώνια ντέρμπι όμως δεν κοιτούν φόρμα αλλά θέληση. Ειδικά όταν μιλάμε για Τελικούς Basket League.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν φιλοξενεί στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό στον πρώτο τελικό της Basket League την Κυριακή στις 21:00, με τους Ερυθρόλευκους να αναζητούν νίκη που θα διευρύνει το σερί τους αλλά και θα τους δώσει το 1-0 στη σειρά!

Θα μπορέσει ο Παναθηναϊκός να ανακάμψει την φόρα του αντιπάλου του και να του σπάσει την έδρα;

Στην Betsson θα βρείτε μία σούπερ προσφορά* για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, η οποία θα τρέχει μέχρι και την έναρξη του παιχνιδιού.

Δείτε περισσότερα για την προσφορά* Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στην Betsson

Στην πλατφόρμα της Betsson η διασκέδαση είναι πάντα στο 100%, με τις προσφορές* στο Live Casino, τις καθημερινές Πόκερ Αποστολές*, τις ασυναγώνιστες αποδόσεις στο στοίχημα και τα εξαιρετικά Virtual Sports.

Στην Betsson ζείτε τη δράση στο 100%!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr