Μπάσκετ

Το σερί του Περιστερίου δεν σταμάτησε [vids]

Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023 - 21:29

Νίκησε για τρίτη φορά φέτος τον ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά 71-65, κρατώντας το πλεονέκτημα της έδρας.

Το σερί του Περιστερίου δεν σταμάτησε [vids]

Αν και δυσκολεύτηκε αυτή τη φορά, ωστόσο το Περιστέρι πέτυχε το στόχο του. Καθώς νίκησε 71-65 τον ΠΑΟΚ, στο πρώτο ματς των μικρών τελικών της Basket League. Κατά συνέπεια προφύλαξε την έδρα του και έχει το πάνω χέρι για την κατάληψη της τρίτης θέσης.

Στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, το τρίτο φετινό, η ομάδα των δυτικών προαστίων ήταν καλύτερη στην αρχή. Από νωρίς έκτισε μια διαφορά και προηγήθηκε με 7 πόντους δύο φορές (15-8 και 17-10). Μια διαφορά που κράτησε το Περιστέρι και στο δεύτερο δεκάλεπτο (29-22). Αλλά κάπου εκεί άρχισε η… αντεπίθεση του Δικεφάλου του Βορρά που κατάφερε να φτάσει σε απόσταση ενός σουτ (31-28). Όμως οι γηπεδούχοι κράτησαν το προβάδισμα ως το ημίχρονο.

Όμως στο τρίτο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση, ειδικά μετά τα μισά του. Όταν το Περιστέρι έφτασε στο 46-39, ο Δικέφαλος το γύρισε. Με επί μέρους 18-10 έκλεισε την περίοδο έχοντας το προβάδισμα στο σκορ. Στην 4η περίοδο το Περιστέρι ισοφάρισε και με βολές πήρε το προβάδισμα, για να φτάσει στο 68-65. Ένα λάθος του ΠΑΟΚ και το τρίποντο του Ντένμον, διαμόρφωσαν το τελικό 71-65.

Τα δεκάλεπτα: 20-15, 37-33, 56-57, 71-65.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr