Μπάσκετ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις

Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2023 - 11:17

Τελικοί πράξη δεύτερη, με τον Παναθηναϊκό να περιμένει τον Ολυμπιακό στο OAKA (21:15). Για το 1-1 οι «πράσινοι», για το 2-0 οι «ερυθρόλευκοι».

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις

Οι τελικοί της Basket League συνεχίζονται, με τη σειρά και το ενδιαφέρον στη μάχη τίτλου να μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ στο Game 2.

Μετά τη δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού στον πρώτο τελικό του ΣΕΦ (73-70) και το 1-0, ο Παναθηναϊκός καλείται να απαντήσει στη δική του έδρα ώστε να επανέλθει η ισορροπία. Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες στοχεύουν σε νέα νίκη που θα τους φέρει πολύ κοντά στον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα συνέχισε το μεγάλο νικηφόρο σερί (14-0 πλέον) που έχει στα «αιώνια» ντέρμπι με την επικράτηση στο Game 1, χάρη στον Βεζένκοφ (20 πόντοι), τον Γουόκαπ (13 πόντοι, 7 ασίστ), τον Σλούκα (12) και τον Φαλ (11) κι έχοντας το πάνω χέρι στοχεύει σε άλλη μια νίκη.

Ενδεχόμενο νέο «διπλό» στο ΟΑΚΑ θα σημάνει το 2-0 και ο τίτλος θα έρθει ακόμα πιο κοντά στο ΣΕΦ.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1(+4.5):1.95 2(-4.5):1.86

Για την ομάδα του Χρήστου Σερέλη από την άλλη η εξαιρετικά ανταγωνιστική εμφάνιση στο ΣΕΦ είναι πολύ σημαντική παρακαταθήκη, ωστόσο, παρότι βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο 38’ δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη και το πάνω χέρι στη σειρά.

Ο Γκριγκόνις (17 πόντοι) ηγήθηκε του «Τριφυλλιού», με τον Λι (14π.) να ακολουθεί σε απόδοση και παραγωγικότητα και στο ΟΑΚΑ με τη συμπαράσταση του κόσμου θα κυνηγήσει ακόμα περισσότερο τη νίκη και το 1-1, ώστε η σειρά να επιστρέψει σε ισορροπία και οι «πράσινοι» να μείνουν στο κυνήγι του τίτλου.

Εξάλλου ζητούμενο είναι και το γόητρο, καθώς οι 14 συνεχόμενες ήττες στα ντέρμπι είναι πολλές και ο Παναθηναϊκός καλείται να δείξει πως μπορεί να δώσει συνέχεια στην εμφάνιση του ΣΕΦ, όπου κράτησε σε χαμηλή παραγωγικότητα τον φιναλίστ της Euroleague.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Οι τελικοί Basket League όπως θα ήθελες να είναι...

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr