Μπάσκετ

Το Eurobasket Γυναικών στα κανάλια Novasports

Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2023 - 20:12

Οι αναμετρήσεις της Ελλάδας στον όμιλο του Ισραήλ θα μεταδοθούν από το συνδρομητικό κανάλι.

Το Eurobasket Γυναικών στα κανάλια Novasports

Στην τελική ευθεία είναι η προετοιμασία της εθνικής ομάδας μπάσκετ Γυναικών της Ελλάδας, για τη συμμετοχής της στο προσεχές Eurobasket. Πιο συγκεκριμένα, η εθνική Γυναικών θα δώσει τα ματς της πρώτης φάσης στον όμιλο του Τελ Αβίβ, στο Ισραήλ. Με τη «γαλανόλευκη» να αντιμετωπίζει κατά σειρά το Μαυροβούνιο, Λετονία και Ισπανία, αντίστοιχα.

Αν και τα τουρνουά στο μπάσκετ στις Γυναίκες, συνήθως μεταδίδονται από το κανάλι της FIBA στο YouTube, αυτή τη φορά θα υπάρξει και τηλεοπτική μετάδοση. Καθώς η FIBA ήρθε σε συμφωνία με τα κανάλια Novasports. Έτσι, όλα τα ματς θα μεταδοθούν από το συνδρομητικό κανάλι. Αναλυτικά το πρόγραμμα της Εθνικής Γυναικών στο φετινό Eurobasket:

  • 06 12:15 Μαυροβούνιο - Ελλάδα
  • 06 18:15 Ελλάδα - Λετονία
  • 06 20:45 Ισπανία - Ελλάδα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr