Μπάσκετ

Η Καρσίγιακα απέκτησε αβαντάζ για τους τελικούς [vids]

Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2023 - 22:51

Νίκησε 86-81 την Τουρκ Τέλεκομ στη Σμύρνη και έκανε το 2-1 στην ημιτελική σειρά των τουρκικών playoffs.

Η Καρσίγιακα απέκτησε αβαντάζ για τους τελικούς [vids]

Μια νίκη μακριά από τους τελικούς στην Τουρκία είναι η Καρσίγιακα. Η ομάδα του Ουφούκ Σαρίτσα νίκησε 84-81 την Τουρκ Τέλεκομ και απέκτησε τεράστιο αβαντάζ για τους τελικούς. Μιας και είναι στο 2-1 στην ημιτελική σειρά, ενώ και ο τέταρτος αγώνας των ημιτελικών της Basketbol Super Ligi θα γίνει στη Σμύρνη.

Το ματς ήταν ντέρμπι από την αρχή ως το φινάλε με πολλές εναλλαγές στο σκορ και τις δύο ομάδες να διεκδικούν τη νίκη ως το τέλος. Ωστόσο, η ομάδα της Άγκυρας ήταν καλύτεροι στο πρώτο και στο τρίτο δεκάλεπτο. Αλλά οι γηπεδούχοι στο δεύτερο και το τέταρτο. Κάτι που μέτρησε περισσότερο, ειδικά το επί μέρους 32-25 στην τελευταία περίοδο που καθόρισε και το τελικό αποτέλεσμα.

Η Τουρκ Τέλεκομ έφτασε να προηγηθεί ως και με 11 πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο, αλλά και με +9 στο τρίτο. Αλλά στην τελική ευθεία του ματς, τα σωστά τα έκαναν οι παίκτες του Σαρίτσα και έφτασαν στο 2-1, καθώς είχαν κάνει break στο Game 2.

Μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση από τον Ντελγκάδο (19π., 12ασ.), ενώ σημαντική ήταν η προσφορά τόσο του Σιπάχι (13π.) όσο και τον Ανγκόλα (12π., 6ρ.). Από την πλευρά της Τουρκ Τέλεκομ, ξεχώρισε για μια ακόμα φορά ο Γκραντ με 19 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 15-18, 36-35, 52-56, 84-81.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr