Μπάσκετ

Η Καρσίγιακα πέρασε και έκλεισε... ραντεβού με την Εφές [vid]

Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 - 20:37

Η ομάδα της Σμύρνης νίκησε 94-90 την Τουρκ Τέλεκομ, έκανε το 3-1 στην ημιτελική σειρά και πέρασε στους τελικούς της Super Ligi.

Η Καρσίγιακα πέρασε και έκλεισε... ραντεβού με την Εφές [vid]

Βίοι… παράλληλοι για την Εφές και την Καρσίγιακα. Αν και είχαν μειονέκτημα έδρας, πέρασε στους τελικούς. Ειδικότερα το έκαναν με τον ίδιο τρόπο. Μιας και επικράτησαν με 3-1 νίκες στις σειρές του. Σήμερα ήταν η σειρά της ομάδας της Σμύρνης να κάνει αυτό που έπρεπε. Βέβαια δεν εύκολη αποστολή. Μιας και ο σύλλογος της Άγκυρας προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με +13, ενώ η διαφορά στις αρχές του δεύτερου έφτασε ακόμα και τους 14 πόντους (σ.σ.: 15-29).

Ωστόσο, από εκείνο το σημείο και μετά η Καρσίγιακα ήταν μια άλλη ομάδα. Διότι μετά τους 15 πόντους που είχε στην πρώτη περίοδο, σκόραρε άλλους 79 στις τρεις επόμενες! Εξάλλου, η συνέχεια ανήκε στην οάδα του Σαρίτσα που προηγήθηκε ακόμα και με 9 πόντους διαφορά. Αλλά το δικό της προβάδισμα δεν το απώλεσε. Έτσι έφτασε στην επικράτηση με 94-90 και πέρασε στους τελικούς.

Ο ΜακΚόλουμ ήταν ο κορυφαίος της Καρσίγιακα με 21 πόντους και 7 ασίστ. Καθοριστικός και ο Ντελγκάδο που πέτυχε επίσης 21 πόντους, ενώ είχε 7 ριμπάουντ. Στην πλευρά της Τουρκ Τέλεκομ ο Τζόουνς είχε 20 πόντους και 15 ριμπάουντ, ενώ ο Γκραντ 21 πόντους, 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 15-26, 50-47, 75-72, 94-90.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr