Μπάσκετ

Ολυμπιακός: Ανατροπή με Βεζένκοφ, είναι στην 12άδα για τον 3ο τελικό!

Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023 - 19:57

Ήταν εξαιρετικά αμφίβολος να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά τελικά τέθηκε στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα ο διεθνής άσος

Ολυμπιακός: Ανατροπή με Βεζένκοφ, είναι στην 12άδα για τον 3ο τελικό!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε τον Παναθηναϊκό για το game 3 των τελικών του πρωταθλήματος με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο.

Μάλιστα υπήρξε και θέμα με τον Σάσα Βεζένκοφ για τους ερυθρόλευκους. Είχε χτυπήσει κατά την διάρκεια του δεύτερου τελικού στο ΟΑΚΑ.

Οι εξετάσεις έδειξαν πως απέφυγε τα χειρότερα στο γόνατο του, αλλά είχε ένα οστικό οίδημα. Και δίνονταν εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στην τρίτη αναμέτρηση.

Τελικά το όνομα του είναι στην 12άδα που δήλωσε ο Ολυμπιακός. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας μπορεί να τον χρησιμοποιήσει στο ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.