Μπάσκετ

Νέο πρόβλημα με τον Παπανικολάου [vid]

Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 - 20:26

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο γαστροκνήμιο και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον 4ο τελικό της Πέμπτης.

Νέο πρόβλημα με τον Παπανικολάου [vid]

Ένα ακόμα πρόβλημα-πλήγμα για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Καθώς μετά τον τραυματισμό του Βεζένκοφ στον δεύτερο τελικό, ήταν η σειρά του Παπανικολάου στον τρίτο. Μιας και ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο γαστροκνήμιο (σ.σ.: στη γάμπα).

Κάτι που σημαίνει πώς είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον τέταρτο τελικό της Basket League. Δηλαδή την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη (15/6, 21:15), στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Στα τέλη του δεύτερου δεκαλέπτου του τρίτου τελικού, ο Παπανικολάου ένιωσε ένα σφίξιμο στη γάμπα. Στη συνέχεια του ματς δεν αγωνίστηκε, ενώ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Αυτή ήταν που έδειξε το μέγεθος του τραυματισμού του διεθνή φόργουορντ.

Επιπλέον, εκτός πλάνων του Μπαρτζώκα εξακολουθεί να είναι ο Ταρίκ Μπλακ. Ο Αμερικανός σέντερ έχει τεθεί, ουσιαστικά, μετά το Final-4 της Euroleague εκτός «μάχης». Έτσι δεν έχει αγωνιστεί καθόλου ούτε στα δύο ματς των ημιτελικών με τον ΠΑΟΚ που ακολούθησαν το Κάουνας, αλλά ούτε και στους τελικούς της Basket League.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr