Μπάσκετ

Εποχή Λάσο στην Μπάγερν Μονάχου [vid]

Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 - 21:50

Ο Ισπανός προπονητής είναι ο διάδοχος του Αντρέα Τρινκέρι στον πάγκο των Βαυαρών.

Εποχή Λάσο στην Μπάγερν Μονάχου [vid]

Νέα… σελίδα για την ομάδα μπάσκετ της Μπάγερν Μονάχου. Διότι η ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας με τον Πάμπλο Λάσο είναι το βασικό θέμα συζήτησης στον ευρωπαϊκό μπασκετικό… χάρτη! Ο έμπειρος Ισπανός τεχνικός είναι εκείνος που θα διαδεχθεί τον Αντρέα Τρινκέρι στον πάγκο των Βαυαρών. Αλλά και ο κόουτς που θα καθοδηγεί τη γερμανική ομάδα για τα προσεχή δύο χρόνια. Μιας και το συμβόλαιο που υπέγραψε με το σύλλογο του Μονάχου έχει διάρκεια ως το 2025.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νέος προπονητής της Μπάγερν σχολίασε: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να είμαι στην Μπάγερν. Ευχαριστώ αυτό το σπουδαίο κλαμπ που με σκέφτηκε να γίνω μέλος στο επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του στην Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα. Θα ήθελα να έχω εφάμιλλες επιτυχίες με το παρελθόν, αλλά η επιτυχία δεν καθορίζεται μόνο από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και αυτό πρέπει να γίνει σαφές προς όλους. Είμαι 100% αφοσιωμένος και έτοιμος να βοηθήσω την Μπάγερν να φτάσει στο επόμενο επίπεδο αυτού του πρότζεκτ.

Επιπλέον, στις τάξεις των Βαυαρών υπάρχει αισιοδοξία για την εποχή Λάσο στον πάγκο τους. Μην ξεχνάμε, εξάλλου, πώς ο Ισπανός σε 11 χρόνια στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε 22 τίτλους. Ειδικότερα, δύο φορές την Euroleague και από 6 φορές την Liga Endesa, αλλά και το Copa del Rey.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr