Μπάσκετ

Πλήγμα στον Παναθηναϊκό, χωρίς Πονίτκα στον 4ο τελικό! [vid]

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 - 20:36

Ο τραυματισμός του Πολωνού φόργουορντ στον τρίτο τελικό αποδείχθηκε περισσότερο σοβαρός από ό,τι είχε εκτιμηθεί αρχικά.

Πλήγμα στον Παναθηναϊκό, χωρίς Πονίτκα στον 4ο τελικό! [vid]

Μεγάλο πλήγμα για τους «πράσινους» και τον Χρήστο Σερέλη ενόψει του τέταρτου ματς της σειράς των τελικών της Basket League. Μιας και σήμερα οριστικοποιήθηκε πώς ο Ματέους Πονίτκα θα απουσιάσει από το αυριανό Game 4, στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Διότι είναι μια απουσία πολύ σημαντική για τον Έλληνα κόουτς του «τριφυλλιού». Κι αυτό διότι είναι ο πιο σταθερός παίκτης του Παναθηναϊκού, τόσο στη σεζόν όσο και στη σειρά των ματς με τον Ολυμπιακό. Επιπλέον, στο δεύτερο τελικό του ΟΑΚΑ ο Πολωνός ήταν εκείνος που πέτυχε το νικητήριο τρίποντο του ματς στα 17.4''. Ακόμη έχει κατά μέσο όρο 9 πόντους στους τελικούς, με 3.3 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ, ενώ είχε 45% στα τρίποντα!

Μετά και την επισημοποίηση της απουσίας του από τον τέταρτο τελικό, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με 4 ξένους. Πιο συγκεκριμένα, αυτοί θα είναι οι Λι, Γκριγκόνις, Γουίλιαμς και Γκουντάιτις.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr