Μπάσκετ

Υπερηχητική Ουλμ, «έτρεχε» με 112! [vids]

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 - 23:56

Η εκπληκτική Ράτιοφαρμ διέλυσε 112-84 την Βόννη, έκανε το 2-1 στη σειρά και είναι μια νίκη μακριά από τον τίτλο στη Γερμανία.

Υπερηχητική Ουλμ, «έτρεχε» με 112! [vids]

Μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι η εξαιρετική Ράτιοφαρμ. Διότι συνεχίζει την ονειρική της πορεία στα playoffs της BBL. Λοιπόν, η ομάδα που ξεκίνησε από την 7η θέση και απέκλεισε κατά σειρά Άλμπα Βερολίνου και Μπάγερν Μονάχου, είναι πολύ κοντά στην απόλυτη υπέρβαση! Δηλαδή την κατάκτηση του γερμανικού πρωταθλήματος.

Καθώς το βράδυ της Τετάρτης ήταν εκπληκτική για άλλη μια φορά. Συνέτριψε 112-84 την Βόννη που δεν κατάφερε να προβάλλει αντίσταση και είναι πλέον στο 2-1 νίκες, στη σειρά των τελικών. Επομένως, χρειάζεται μία ακόμα για να πάρει το πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και κυριάρχησαν στις δύο πλευρές του παρκέ. Εξάλλου, με 18 εύστοχα τρίποντα της Ουλμ, δεν ήταν δυνατό στη Βόννη να μείνει μέσα στο ματς ως το φινάλε.

Ο Τζάλουο με 24 πόντους ήταν πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων, ενώ ο Πολ είχε 23 με 7/13 τρίποντα. Τρίτος παίκτης με 20 πόντους ήταν ο Καμπόκλο! Στην πλευρά της Βόννης, ο Γουόρντ είχε 24 πόντους, αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 26-18, 53-30, 80-55, 112-84.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr