Μπάσκετ

Ο Πολονάρα αποχώρησε από την Ζαλγκίρις

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 - 21:22

Ο Ιταλός φόργουορντ ενημερώθηκε από την ομάδα του Κάουνας πώς δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία τους.

Ο Πολονάρα αποχώρησε από την Ζαλγκίρις

Τίτλοι… τέλους στη συνεργασία του Ακίλε Πολονάρα με την ομάδα από τη Λιθουανία. Μιας και η Ζαλγκίρις ενημέρωσε τον παίκτη πώς δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του. Δηλαδή, πιο σωστά, πώς δεν θα επεκταθεί η συνεργασία τους.

Καθώς το συμβόλαιο του Ιταλού φόργουορντ ήταν διάρκειας έξι μηνών με οψιόν για την επέκτασή του. Ωστόσο, οι άνθρωποι του συλλόγου του Κάνουν πήραν την απόφαση να ολοκληρώσουν τη συνεργασία με τον 32χρονο παίκτη. Με ανακοίνωση που εξέδωσαν, έκαναν γνωστό πώς δεν θα επεκταθεί το συμβόλαιο του Ιταλού.

Ο Ακίλε Πολονάρα είχε αποκτηθεί στα μέσα της περασμένης σεζόν από την Αναντολού Εφές. Καθώς ήταν μια περίοδο που η ομάδα του Κάουνας αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών και χρειάζονταν προσθήκες στο ρόστερ της.

Στο διάστημα που ήταν στο Κάουνας μέτρησε 7,3 πόντους, με 6,3 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ στο λιθουανικό πρωτάθλημα, ενώ στην Euroleague οι επιδόσεις του ήταν 4,7 πόντοι, με 4,3 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ μέσο όρο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr