Μπάσκετ

Τα τρίποντα οδήγησαν την Εφές [vids]

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 - 22:38

Η Αναντολού έβαλε 13/29 και επικράτησε 85-68 της Καρσίγιακα, κάνοντας το 2-0 στη σειρά των τελικών των τουρκικών playoffs.

Τα τρίποντα οδήγησαν την Εφές [vids]

Στα χέρια των παικτών του Αταμάν είναι το πρωτάθλημα στην Τουρκία. Μιας και η Εφές με «όπλο» το περιφερειακό σουτ κατάφερε να κάνει τη δεύτερή της νίκη σε ισάριθμα ματς των τελικών. Επικράτησε 85-68 με 45% στα τρίποντα και είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο.

Η κυριαρχία της Εφές ήταν άκρως επιβλητική. Διότι η διαφορά από τη δεύτερη κιόλας περίοδο έφτασε τους 17 πόντους. Βέβαια, η Καρσίγιακα έκανε την αντεπίθεσή της και κατάφερε να επιστρέψει το ματς. Διότι στο τρίτο δεκάλεπτο πλησίασε στον πόντο, 47-46. Αλλά ξανά η Αναντολού αντέδρασε. Έτσι «έχτισε» μια διαφορά. Ειδικότερα με σχεδόν double score στο τελευταίο δεκάλεπτο, διαμορφώθηκε το τελικό 85-68.

Κορυφαίος για την Εφές ήταν ο Μπράιαντ με 23 πόντους, ενώ τον ακολούθησαν οι Εμπαγέ και Λάρκιν με 20 και 18 πόντους, αντίστοιχα. Πλήγμα ο τραυματισμός του Κλάιμπερν στον γόνατο που αποχώρησε με ενοχλήσεις. Το τρίτο ματς είναι στο Σάββατο το απόγευμα στη Σμύρνη.

Τα δεκάλεπτα: 21-16, 43-35, 58-54, 85-68.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr